Livsvækst

Hvem er jeg ?

Hvad er NLP ?

Hvad er Hypnose ?

Hvad er Coaching ?

Terapi til børn & unge

Relaterede links


 

Terapi til børn & unge

Kontakt til barnet.jpg

Børn som voksne, kan drage store fordele af behandlinger med hypnose. Effekten er afhængigt af barnets alder og modenhed, samt sproglig forståelse.

Er du bekymret for om dit barn er stresset? Har svært ved at lære ting i skolen? Har du et barn, som tisser i sengen? Eller er der andre ting ved dit barn der bekymre dig.

Børn er har oftest nemt ved at gå i hypnose, behandling med børn i hypnose tager ca. ½ - 1 time. Jeg behandler børn fra ca. 7-års alderen.

Det kræver en høj etik og moral på hypnotisere, da det er den direkte vej til sindet, og skal behandles respektfuldt og nænsomt. Jeg vil I denne Forbindelse understrege, at det er muligt under enhver hypnosebehandling, at kommunikere med mig som terapeut. Og man vil som oftest, altid kunne huske alt bagefter.

Jeg skriver Dette, fordi der er så mange myter om hypnotisering, som bl.a, at man intet kan huske, eller at hypnotisøren får én til, at gøre mærkelige ting.  Dette ikke er i overensstemmelse med sandheden, da ingen, børn som voksne, kan hypnotiseres til noget man ikke selv vil.

Man skal som forældre, være villig til at deltage i behandlingen med sit barn, og være opmærksom på egne Projiceringer i forhold til barnet problem.


javascript:startPlugin(this.document.forms[0],%20'/studio/servlet/psoft.masonry.ImageUploader?page_id=94&name=picture',%20'_parent')